Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Over Weerklank

Mijn naam is Lida van Hellemondt, oprichtster van Weerklank, Praktijk voor lichaamsgerichte therapie.

 

In de begeleiding sluit ik aan bij wat jou bezig houdt. Als basis van mijn werk dient de vierjarige psychosociale opleiding die ik volgde aan de Academie voor Integrale Menswetenschappen (SPSO) in Utrecht. Mijn specialisaties zijn Lichaamsgerichte Therapie en Trans persoonlijke Counseling. Voortdurend blijf ik mij bijscholen, vooral gericht op lichaamsgerichte therapie, focussen en EFT (Emotional Freedom Technique). Naast mijn praktijk ben ik jarenlang werkzaam geweest als muziekdocent en al jaren beeldhouw ik met passie.

Mijn manier van werken is warm, betrokken, ruimtegevend, humorvol en met veel diepgang. Met hart en ziel begeleid ik mensen persoonlijk, beeldend en muzikaal.

De naam Weerklank

Weerklank staat voor contact, gehoord worden, zowel in jezelf als tussen jou en mij. Mijn intentie is je te begeleiden bij het weer klank en kleur geven aan je leven.