Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Chronische beperking

‘Kom uit jouw kooi en vlieg!’

Workshop voor mensen met een chronische beperking die zoeken naar innerlijke kracht.

Elke dag met een chronisch beperking te maken hebben is niet niks. De ongemakken en vaak ook pijn vragen veel van je. Ervaar je jouw beperking als een kooi en zou je je daarvan willen bevrijden?
In deze workshop leer je gebruik te maken van onvermoede innerlijke krachten. Deze stellen je in staat om die vrijheid te bereiken waar je zo naar verlangt.

Heb je een beperking / ziekte / probleem / klacht of ben je dit.

Van een vriendin met een levensbedreigende ziekte leerde ik: ‘Ik ben niet de ziekte. Mijn lichaam is ziek. Wanneer ik ervaar dat ik de ziekte ben wordt ik overweldigd door de ziekte. Daar kies ik niet voor. Ik ervaar in mij een onaantastbare kern, een bron waaruit ik altijd kan putten. Deze innerlijke bron voedt mij krachtig als ik er contact mee kan maken. Ook humor, de liefde voor iets moois in de natuur of in een kunstzinnige uiting geven mij een ander perspectief.’

Werkwijze

Via lichaamsgerichte aandacht, focusing, meditatie, mindfulness, kunstzinnige vormen en groepsgesprekken ga je op zoek naar de waarden in jouw leven. Hoe vul jij jouw bron? Wat maakt dat je ’s ochtends opstaat met het gevoel ’Deze dag brengt mij weer iets nieuws………..

Wij willen het innerlijk vuur aanwakkeren dat iedereen in zich heeft.

 

De workshop wordt gegeven door Lida van Hellemondt. De workshop bestaat uit 5 bijeenkomsten.

Dag en Tijd: Maandagochtend van 09.30 - 12.00 uur
Data: i.v.m. de Coronamaatregelen bieden we op dit moment alleen individuele trajecten aan.

Vergoeding door ziektekostenverzekeraar mogelijk bij een aanvullende verzekering.
Je schrijft je in voor een workshop van 5 dagdelen via www.weer-klank.nl
Minimaal aantal deelnemers: 6 – maximaal: 12.

Aanmelden via Contact

 

Focussen

Lees verder

 

Lichaamsgerichte therapie

Lees verder

 

Emotie-eten

Lees verder

 

Chronische beperking

Lees verder