Gratis E-cursus

WORD GROTER DAN WAT JOU KLEIN HOUDT

Ik heb het verlangen om mensen te helpen om kalm en krachtig om te leren gaan met moeilijke situaties en gevoelens. Je kunt hiervoor op een eenvoudige manier vijf vaardigheden aanleren. Ik doe dat in de vorm van een e-mail cursus, die ik je GRATIS aanbied.

Wat is een e-mail cursus? Als je je aanmeld stuur ik je per e-mail een les toe. In je eigen tempo lees je de les en pas je de vaardigheden toe. Om de 4 dagen stuur ik je een volgende les, zodat je de tijd kunt nemen om de vaardigheden eigen te maken. Ben je nog niet klaar met de vorige les, dan parkeer je die gewoon tot je er aan toe bent.

Een overzicht van de e-mail cursus

Deze e-mail cursus bestaat uit vijf lessen. In iedere les reik ik je een vaardigheid aan die, wanneer je hem toepast, meteen een positieve uitwerking heeft op je situatie en gevoelsleven. Het heeft invloed op de manier waarop jij het leven benadert, nu op dit moment. Iedere vaardigheid sluit aan bij jouw mogelijkheden en bouwt verder op de eerdere vaardigheden. Aan het eind van de e-mail cursus heb je vijf op elkaar aansluitende vaardigheden tot je beschikking, die je helpen om anders om te gaan met je moeilijke situatie en je gevoelens daaromtrent.

WORD GROTER DAN WAT JOU KLEIN HOUDT

Meer weten? Neem dan contact met ons op.