Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Weerklank

Weerklank. Niet iedereen weet wat het betekent, maar dat maakt de betekenis van het woord niet minder krachtig. Weerklank staat voor contact en gehoord worden. Dat zowel in jezelf als tijdens communicatie met anderen. Het is heel belangrijk dat je in ieder geval altijd op jezelf kunt vertrouwen. Dit contact met jezelf moet goed zitten. Hierbij is het belangrijk dat je naar jezelf luistert. Neem je nu niet te veel hooi op je vork? Liggen je prioriteiten wel op de juiste plek? Daarnaast is het ook van vitaal belang dat je goede contacten hebt met de mensen om je heen. Je kunt nog zo sterk in je schoenen staan, maar als je geen weerklank kan vinden in de mensen met wie jij je omringt, dan kan dit ontzettend vervelend zijn. Daarom heb ik ervoor gekozen om mijn praktijk voor lichaamsgerichte therapie “Weerklank” te noemen. Ik heb het idee dat dat woord mijn intenties en werkwijze heel mooi samenvat.

Meer controle over je gevoelens met Weerklank

Wat er ook gebeurt, je hebt altijd iemand bij je. Je eigen lichaam. Of dit nu fijn en leuk is en je lichaam zich helemaal openstelt, of juist een onprettig, vervelend moment en je lichaam zichzelf juist helemaal afsluit, je lichaam is er altijd. Dit doet je lichaam al vanaf zeer jonge leeftijd en al deze spanningen en indrukken worden ergens in je lichaam opgeslagen. Als dit niet goed zit, kan dit worden ervaren als een blokkade. Ik zal jou helpen om de nauwelijks waarneembare gevoelens te bereiken en er iets mee te doen. Gevoelens kunnen namelijk heel overweldigend of groots aanvoelen, maar soms moet je ook flink zoeken voordat je eigenlijk weet wat je nu precies voelt. Als deze gevoelens zich te lang op blijven stapelen, kan dit vervelende klachten veroorzaken. Denk bijvoorbeeld aan: paniek, somberheid, niet meer kunnen focussen, overspannenheid en zelfs burn-outs. Dit zijn allemaal klachten die je kunnen overvallen als je niet vanuit je innerlijke kracht naar je gevoelens en je lichaam kijkt.

Meer informatie

 

Contact opnemen met Weerklank

Vind je het inderdaad lastig om vanuit je innerlijke kracht naar je lichaam te kijken? Dan kunnen meer weerklank en mijn werkwijze jou kunnen helpen. Twijfel dus niet om contact op te nemen. Ik kan jou namelijk ook bijstaan als je juist klachten hebt met betrekking tot stress in je leven of zelfs wanneer je moeite hebt met op gewicht komen en blijven. Wat voor klachten je ook hebt, ik ben ervan overtuigd dat ik jou verder kan helpen.

 

Focussen

Lees verder

 

Lichaamsgerichte therapie

Lees verder

 

Emotie-eten

Lees verder

 

Chronische beperking

Lees verder