Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Lichaamsgerichte therapie

Soms kun je een beetje met jezelf in de knoop zitten. Het kan dan lastig zijn om deze knoop zelf te ontwarren. Je kunt ook het idee hebben dat je klachten ook weer niet zo erg zijn. Of je denkt dat voor jouw klachten geen therapie of oplossing bestaat. Wensen als: ik zou graag mijn voelen en denken meer in balans willen krijgen of verlangen naar meer diepgang en vervulling. Het komt erg vaak voor dat mensen denken dat deze problemen te vaag zijn of niet de moeite waard zijn om door een professional te laten behandelen. Dit is echter helemaal niet zo. Ik ben Lida van Hellemondt, oprichtster van Weerklank. Dit is een praktijk voor lichaamsgerichte therapie. De klachten die ik hiervoor heb benoemd zijn veelal op te lossen door een goede lichaamsgerichte therapie.

Wat is lichaamsgerichte therapie?

De naam verklapt het al een beetje, maar bij lichaamsgerichte therapie let je heel erg op je lichaam. Je werkt tijdens de therapie met lichamelijke signalen. Wat voel je? Wat gaat er op dit moment door je heen? Wat vertelt je lijf je? Door hier echt eens een keer goed de aandacht op te vestigen, kom je een heleboel te weten. Je krijgt een hele hoop informatie over wie jij nu eigenlijk bent en wat je wil bereiken. Je lichaam kan dit heel mooi en duidelijk vertellen, maar dan is het alleen nog de kunst om dit ook te begrijpen. Daarbij help ik je. Ik werk als lichaamsgericht therapeut vanuit de visie dat je lichaam en geest onlosmakelijk verbonden zijn. Als je je goed in je vel voelt, dan doet dat wonderen voor je mentale gesteldheid. Ik help je graag als je in de omgeving Bennekom woonachtig bent.

Meer over Weerklank

 

Ik ben er voor allerlei soorten klachten

Ik heb al enkele klachten genoemd waarvoor je bij mij terecht kunt voor lichaamsgerichte therapie. Ik kan je helpen om meer diepgang en vervulling in je leven te krijgen en bij het in balans brengen van denken en voelen. Niet alleen daarvoor kom je echter bij mij langs voor lichaamsgerichte therapie. Ook als je bijvoorbeeld meer richting aan je leven wil geven of het contact met jezelf en de mensen om je heen wilt versterken, dan kan ik jou daarbij assisteren. Net als wanneer je meer uit je relatie wilt halen. Meer diepgang, meer intimiteit, meer vreugde. Ook daarbij kan ik jou met lichaamsgerichte therapie zeer goed ondersteunen.

 

Focussen

Lees verder

 

Lichaamsgerichte therapie

Lees verder

 

Emotie-eten

Lees verder

 

Chronische beperking

Lees verder